Categorie

Merken

Je winkelwagen is leeg

Trunki

Sorteren op:
Prijs

De unieke Trunki koffer maakt reizen met kinderen heel wat relaxer. Het is namelijk de enige reiskoffer waarmee kinderen ook kunnen rondtoeren of op voorgetrokken kunnen worden. Geen pijnlijke voetjes meer, uw kind kan er op zitten tijdens het wachtenen een beetje rondrijden als de verveling toeslaat. Trunki kan heel het jaar door gebruikt worden: op bezoek bij vriendjes, gaan logeren bij grootouders, een weekendje weg met het gezin of een lange zomervakantie. Het Trunki concept moedigt kinderen aan om actief deel te nemen aan het reisgebeuren. Ze vinden het leuk om zelf hun Trunki vol te laten met spulletjes voor onderweg. De Trunki accesoires maken hun Trunki koffer nog completer!Speciale kenmerken van Trunki:

  1. Draaghandvat: Gehaast? Pak dan de Trunki snel op met dit handige handvat
  2. Oortjes als handgreep : Hou je stevig vast aan deze grappige oortjes wanneer je rondtoert op je Trunki.
  3. Slot: De Trunki koffer kan op slot, zodat je spulletjes steeds veilig zijn opgeborgen.
  4. Stabillisators: voorkomen omkantelen
  5. Comfortabel zitgedeelte: noot meer pijnlijke voetjes. Op de Trunki kan je zitten en uitrusten, wanneer de vermoeidheid toeslaat.
  6. Veiligheidsgordels voor de teddybeer.
  7. Apart opbergvakje binnenin.
  8. Zachter rubberen binnenranden (voorkomen dat kleine vingers afgekneld raken).
  9. Dankzij de multifunctionele riem kan je de Trunki voortrekken of gebrui hem als schouderriem om de Trunki te dragen. Sleutel voor de slotjes is verwerkt in de riem en kan je nooit verliezen.
  10. Trunki paspoort.

 

Terug naar overzicht
Toon
per pagina
Pagina  1 
Toon
per pagina
Pagina  1