1.Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle tussen de klant en de leverancier gesloten overeenkomsten.
1.2 Alle prijzen vermeld op www.jemeri4kids.nl zijn vermeld in euro’s en inclusief btw.
1.3 Bij het plaatsen van een bestelling op www.jemeri4kids.nl worden de door u ingevoerde klantgegevens automatisch opgeslagen in ons klantenbestand. Deze gegevens worden enkel door Jemeri4Kids gebruikt voor uw bestellingen en worden niet verstrekt aan derden.
1.4 Prijswijzigingen, druk en zetfouten in de algemene voorwaarden voorbehouden.
1.5 Alle rechten voorbehouden
1.6 Op levering van alle artikelen geld, zolang de voorraad strekt.

2.Betalingen
2.1 Na het plaatsen van uw order op www.jemeri4kids.nl heeft u 7 dagen de tijd om er zorg voor te dragen dat het door u aan Jemeri4Kids verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer is bijgeschreven. Pas na het ontvangen van de door u gedane betaling zullen de door u bestelde producten verzonden worden.
2.2 Jemeri4Kids biedt u een drie mogelijkheden om uw betaling te voldoen,  vooruitbetaling, Ideal en Klarna.

3.Levering en verzending
3.1 Bij Jemeri4Kids streven wij er naar, wanneer u bestelling voor 16:00 uur besteld en betaald is dezelfde dag nog te verzenden mits uit voorraad leverbaar.
3.2 Alle orders geplaatst bij www.jemeri4kids.nl worden verzonden middels POSTNL of DHL , Jemeri4Kids is niet aansprakelijk voor het zoek raken en/of beschadigen van de postzendingen tijdens deze verzending u dient bij eventuele beschadigingen, zoekraken of breuken contact op te nemen met POST NL (informeert u bij ons naar de verzendcode van uw pakket)
3.3 Alle orders geplaatst bij www.jemeri4kids.nl worden verwerkt op binnenkomst, wanneer uw betaling niet tijdig door ons ontvangen is, word uw order automatisch later geleverd.
3.4 Indien niet alle artikelen die u besteld voorradig zijn zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen, u kunt dan kiezen voor een latere verzending, een alternatief product of het annuleren van uw order. Het reeds door u betaalde bedrag word dan binnen 14 dagen retour gestort.

4.Wet kopen op afstand
4.1 op 1 februari 2001 is de wet “bescherming van de consument bij afstand afgesloten overeenkomsten” in werking getreden, Jemeri4Kids houd zich uiteraard aan de wet “kopen op afstand”. U mag binnen 14 dagen na ontvangst artikelen retourneren (ontbindingssrecht). De voorwaarde is dat de aankoop niet is gebruikt en dat deze, indien redelijker wijs mogelijk, in de onbeschadigde en originele verpakking zit. Voor de aanvraag van een retour kunt u een email sturen naar retour@jemeri4kids.nl wij zullen de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

5.Klachten en Retourzendingen
5.1 Wanneer Jemeri4Kids aansprakelijk is voor directe schade, dan is die aansprakelijkheid maximaal het bedrag van de geplaatste order en slechts voor zover dit bedrag van de klant door ons is ontvangen. Voor indirecte schade is Jemeri4Kids nooit aansprakelijk
5.2 Bij Jemeri4Kids staan we garant voor een tevreden klant en doe er dan ook alles aan om onze producten in goede staat en naar wens naar u te doen toekomen. Mocht u op- en/of aanmerkingen hebben op de door u ontvangen artikelen dan dient u dit binnen 7 werkdagen bij ons kenbaar te maken, u kunt dit doen door een email te sturen naar klantenservice@jemeri4kids.nl wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.
5.3 Artikelen die niet voldoen aan de algemene gebruikelijke eisen, niet compleet zijn of andere tekortkomingen hebben kunnen worden geretourneerd aan:

Jemeri4Kids
Meerstraat 33
6241 ND Bunde (L)

Alleen retour gezonden artikelen waarover vooraf contact over is geweest en met u samen afspraken over zijn gemaakt worden door ons in behandeling genomen. Afwijking in kleur, afwerking en maat kunnen geen reden zijn voor reclameren en leveren geen garantie op.
5.4 Wanneer u een zending volgens afspraak aan ons retour zend zijn alle retourkosten voor de klant, wanneer het echter een fout betreft die Jemeri4Kids toegerekend kan worden (bijv. foutief product) zijn de retourkosten voor Jemeri4Kids, u krijgt dan de verzendkosten retour gestort binnen 14 dagen. LET OP!! Er worden geen retourzendingen aangenomen die ongefrankeerd naar ons verzonden zijn..
5.6 Klachten worden bij ons altijd serieus behandeld, samen met u zullen we zoeken naar een passende oplossing, dit kan zijn een nieuw vervangend product of u kunt uw geld terug ontvangen, wij storten dan het door u betaalde bedrag voor dit product (excl. verzendkosten) retour op uw rekening.

De consument krijgt meer tijd om geschillen met webshops voor te leggen aan de Geschillencommissie. Europese wetgeving zorgt ervoor dat een geschil tot 1 jaar na het indienen van de klacht bij de ondernemer mag worden voorgelegd.