Jemeri4Kids is in 2013 opgericht uit passie voor speelgoed en dit willen wij vooral laten zien in de service naar de klant toe.
Jemeri4Kids houdt zich bezig met de verkoop van hoog kwalitatief speelgoed door erkende leveranciers zoals Ambi Toys, Goki, Bruder, Siku, Lego, BigJigs en veel meer….

Uitgebreid assortiment en altijd op voorraad!
Naast ons uitgebreide assortiment, doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en uiteraard te houden. Een van onze uitgangspunten is dan ook alleen producten te verkopen die direct uit voorraad van ons of van onze leveranciers leverbaar zijn.
(Uitzonderingen daargelaten).

Bereikbaarheid
Misschien bent u al bekend met onze service en klantvriendelijkheid, anders nodigen we u graag uit om kennis te maken van Jemeri4Kids en hopen we u op een goede, betrouwbare en zorgvuldige manier te helpen bij al uw bestellingen.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur op : TEL: 06 – 532.11.713, of u kunt een email sturen naar info@jemeri4kids.nl. Op de bedrijfspagina kunt u alle informatie vinden over ons bedrijf.